Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Puķītes rīkojums cietumsargiem neparedz ne atvaļinājuma pabalstus, ne prēmijas

Taupības režīms simboliski beidzies Saeimas deputātiem, ministriem un parlamenta ieceltajām amatpersonām. Alga par janvāri būs pirmā, kad viņiem atcelti krīzes laikā noteiktie algas pielikuma ierobežojumi, svētdien vēsta TV3 raidījums Nekā personīga. Saeimas deputātu gadījumā tas nozīmē, ka atalgojums vidēji pieaugs par simts latiem, lielākas būs arī ikmēneša kompensācijas par telpu īri un transportu.

Tikmēr taupības josta joprojām cieši savilkta to profesiju pārstāvjiem, kuri par savu darbu jau gadiem saņem kritiski zemu atalgojumu. Vieni no tādiem ir Ieslodzījumu vietu pārvaldes darbinieki. Viņi iepazinušies ar sava priekšnieka, ģenerāļa Visvalža Puķītes parakstītu rīkojumu, kurš nosaka, ka cietumsargi šogad var necerēt ne uz atvaļinājuma pabalstiem, ne prēmijām. Netiek pieļauts arī virsstundu darbs, vēsta TV3 raidījums Nekā personīga.

Nezinām kā Saeimas deputātiem, bet mums krīze nav beigusies – tā sarunās atzīst aptaujātie cietumu darbinieki. Daudziem puse no janvāra mēnešalgas būs jāatdod apkures rēķina apmaksai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas