Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

PVD aptur divu Pakistānas kebaba ēstuvju darbību

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) higiēnas prasību pārkāpumu dēļ apturējis divu ar zīmolu Pakistānas kebabs strādājošu uzņēmumu darbību, aģentūra LETA uzzināja dienestā.

PVD Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ilze Meistere aģentūrai LETA teica, ka apturēta kompāniju SIA DSBS un SIA J investment darbība. Abos gadījumos sākta lietvedība administratīvā pārkāpuma lietā.

Vienlaikus viņa piebilda, ka, veicot pārbaudi J investment, konstatēti arī iespējami pārkāpumi saistībā ar darba līgumiem un valsts valodas lietošanu, par ko tiks informēta Valsts darba inspekcija un Valsts valodas centrs.

Ar attiecīgo kompāniju pārstāvjiem aģentūrai LETA neizdevās sazināties.

Informācija Firmas.lv liecina, ka DSBS juridiskā adrese ir Lienes iela 14-2, Rīgā, bet J Investment - Aleksandra Čaka iela 79A, Rīgā.

DSBS ir reģistrēts 2011. gadā, un tās pamatkapitāls ir 2847 eiro. 2018. gadā kompānija ieņēmumus no pamatdarbības neguva. Uzņēmuma īpašnieki ir divi Indijas pilsoņi - Sai Naga Dīpika Malla (Sai Naga Deepika Malla) un Kušlovs Immadiseti (Kushlow Immadisetty).

Savukārt kompānija J investment reģistrēta 2019. gada martā, un tās pamatkapitāls ir viens eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Indijas pilsonis Pratapkumars Boghabhai Solanki (Pratapkumar Boghabhai Solanki).

Top komentāri

.
.
Man gan šķiet, ka kebabnīcas ir tikai aizsegs nelegālai imigrācijai un citām, vēl kriminālākām nodarbēm. Ja pat solīdas ēstuves ir nerentablas, tad no kurienes šie dabū naudu telpu apmaksai utt. Par cūcību un netīrību te nerakstīšu, jo tā ir atsevišķa tēma.
Es
E
Netīrākās ēstuves visā valstī. Brīnos par tiem, kas tur iet. Pieļauju, ka jebkurš uz šiem P-kebabiem iet tikai vienu reizi. Tad ierauga netīrību, nospļaudīto durvju priekšu un izsmēķus.. un nāk pie prāta. Ja viss “ap” šo ēdienu ir tik netīrs, variet minēt, cik kvalitatīvs ir pats ēdiens.
Gods un Slava!
G
Pārtikas un veterinārajam dienestam. Lepojos ar jums!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas