Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rāviņš Maskavā vienojas rīkot Latvijā ražotu preču izstādi

Nākamā gada otrajā pusē Maskavā tiks rīkota ražotu preču izstāde – gadatirgus, kas Jelgavas un citu Latvijas pilsētu uzņēmējiem dos iespēju iepazīstināt maskaviešus ar savu produkciju un to arī to realizēt, informē Db.lv.

Šāda vienošanās panākta Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja Andra Rāviņa (ZZS) vizītes laikā Maskavas Dienvidu administratīvajā apgabalā. Sarunās ar šī apgabala prefektu Georgiju Smoļejevski lielākais akcents tika likts uz ekonomiskās sadarbības veicināšanu, kā arī iezīmēti iespējamie sadarbības virzieni profesionālās izglītības jomā.

«Lielākais vizītes ieguvums ir panāktā vienošanās par Latvijā ražotās produkcijas izstādes organizēšanu Maskavā nākamajā gadā, kas mūsu uzņēmējiem dos iespēju iepazīstināt maskaviešus ar savu piedāvājumu, dibināt biznesa kontaktus. Dalībai izstādē noteikti aicināsim ne tikai Jelgavas, bet arī citu Latvijas pilsētu uzņēmējus, kas ir ieinteresēti ekonomiskajā sadarbībā ar Krieviju,» teica A.Rāviņš.

Plānots, ka Latvijas produkcijas izstāde ilgs piecas dienas.

Tikšanās laikā pārrunāta arī Jelgavas rūpnīcas AMO Plant ražoto autobusu iespējamā testēšana Maskavas pilsētā. Skarti arī jautājumi par sadarbību un pieredzes apmaiņu profesionālās izglītības jomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas