Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ražuks: "Jaunais vilnis" ir iespēja nopelnīt

Nesen amatā apstiprinātais Jūrmalas mērs Romualds Ražuks ("Pilsoniskā savienība") uzskata, ka jūlija beigās gaidāmais un dažādi vērtētais popmūzikas festivāls "Jaunais vilnis" ir lieliska reklāma pilsētai un iespēja uzņēmējiem nopelnīt.

Aģentūrai BNS Ražuks sacīja, ka pilsētas domes pārstāvji regulāri tiekas ar rīkotājiem, lai spriestu par gaidāmo pasākumu, bet mērs iecerējis apmeklēt festivāla laikā notiekošos pasākumus.

"Pozitīva, laba attieksme," teica Ražuks, norādot, ka atbalsta festivālu kā labu reklāmu Jūrmalai un iespēju uzņēmējiem nopelnīt, jo, lai gan pašvaldības tiešie ieņēmumi nav būtiski, vislielākais ieguvums ir uzņēmējiem.

"Mums ir 109 dienas sezonā, kad ir jānopelna, lai pārējā laikā varētu izdzīvot," uzsvēra mērs. Viņaprāt, tas neesot nekas slikts, ka šajās dienās Jūrmalā sabrauc tik daudz Krievijas pārstāvju un krievu uzņēmēju no dažnedažādām valstīm, pilsētai tas ir tikai ieguvums.

Starptautiskais festivāls "Jaunais vilnis" Dzintaru koncertzālē Jūrmalā notiks no 27.jūlija līdz 1.augustam, un Latviju šogad tajā pārstāvēs divi dalībnieki - meiteņu ansamblis "Ladys Sweet" un jauno puišu grupa "PeR".

"Jaunais vilnis" katru gadu izraisa plašu ažiotāžu un diskusijas Latvijā par tā rīkošanas nepieciešamību Jūrmalā. Ik gadu tajā piedalās arī mūziķi no Latvijas, kas ir plūkuši arī uzvarētāju laurus. Pērn Latvijas dziedātāja Aiša konkursā izpelnījās skatītāju simpātiju balvu.

Savukārt maestro Raimonds Pauls pieņēmis lēmumu vairs nepiedalīties populārās mūzikas konkursa "Jaunais vilnis" veidošanā un šo lēmumu skaidro ar pretrunīgo sabiedrības vērtējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas