Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rēlingers: Krievijas uzņēmums viesnīcai Hotel de Rome radījis 1,13 milj. eiro zaudējumus

Krievijas kapitāla uzņēmums Baltic Investments Group (BIG), kas iegādājās ēku Kaļķu ielā 28, kurā atradās Hotel de Rome viesnīca, pēdējās nedēļas laikā ir paspējis nodarīt kaitējumu Latvijas kā tūrisma galamērķa tēlam un radījis 1, 13 milj. eiro lielus zaudējumus, portālam Diena.lv atzina Hotel de Rome īpašnieks Jurgens Rēlingers.

Jau ziņots, ka  29.jūlijā viesnīcas Hotel de Rome ēkas jaunais īpašnieks SIA BIG, atslēdzot elektrību, pārtrauca viesnīcas darbību.

J.Rēlingers ir pārliecināts, ka Krievijas investors nav izvēlējies konstruktīvu sarunu ceļu ar Hotel de Rome un restorānu operatoriem, ignorējis Latvijas likumdošanas prasības un lauzis telpu nomas līgumu.

J. Rēlingers norāda, ka patlaban uzteikts darbs vairāk nekā 50 viesnīcas darbiniekiem, kā arī radīti zaudējumi par 6900 iepriekš veiktajām rezervācijām līdz šī gada beigām, kuras tagad nācies atcelt.

Hotel de Rome īpašnieki vērsīsies pret jaunās ēkas īpašniekiem par zaudējumu piedziņu.

"Nomnieki vērsīsies tiesā, neraugoties uz to, ka lielā steigā ēkai Kaļķu ielā 28 ir uzlikta komercķīla 14 miljonu eiro apjomā, kas varētu liecināt par BIG vēlmi izvairīties no radīto zaudējumu atlīdzināšanas," portālam Diena.lv sacīja J.Rēlingers.

Jau ziņots, ka viena no galvaspilsētas prestižākajām viesnīcām Hotel de Rome pašā Rīgas centrā kopš 1.augusta ir slēgta, kaut arī tajā bija rezervēti visi numuri. Pēc īpašnieku maiņas viesnīcas operators izlikts ar visai skarbiem līdzekļiem, savukārt tie nomnieki, kuru telpas atrodas pirmajā stāvā ar atsevišķām ieejām, nav aiztikti. Abu pušu juristiem ir pretējs viedoklis par ēkas pārņemšanas likumību, un Valsts policija jau saņēmusi trīs iesniegumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas