Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rēzeknē nedēļu pirms vēlēšanām notiks Vaikules un Carnival Youth bezmaksas koncerts

Nedēļu pirms pašvaldību vēlēšanā Rēzeknē tiek organizēts bezmaksas koncerts, kurā uzstāsies Laima Vaikule, grupa Majakovskij (Krievija) un Carnival Youth.

Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece aģentūrai LETA apgalvoja, ka festivāls Seven Hills, kura ietvaros notiks koncerti, maija beigās notiekot regulāri un regulāri ieeja esot bez maksas.

Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra vadītāja Jūlija Danilina piebilda, ka "pasākuma organizatoriem nav ienākusi informācija, ka kāda politiskā partija vai saraksts gribētu izmantot festivālu savai priekšvēlēšanu reklāmai", kā arī noliedza, ka šāda iespēja kādam tikšot piedāvāta. "Maksimāli mēģināsim izvairīties no minētā pasākuma politizācijas," solīja Danilina.

26.maijā un 27.maijā Rēzeknē notiks mākslas un mūzikas festivāls Seven Hills 2017. Festivālā uzstāsies Vaikule, grupa Majakovskij, Carnival Youth, poproka grupa Dabasu Durovys (Daugavpils), poētiskā roka apvienība Kapļi (Latgale), rokgrupa Aftoportret (Rēzekne), grupa Gandreiž 10nīkā (Kaunata), grupa Piparmētra (Ilūkste), bet daudzi mūziķi un grupas muzicēs arī Rēzeknes pilskalnā, tostarp, MNTHA, Ze Ivarzz, Marta Smilga, Sobol un citi.

Sestdien skvērā pie upes no plkst.15 līdz 20 un tiešraidē radio Pieci.lv ēterā skanēs Latvijas jauno grupu konkurss Tramplīns, kurā klātienē varēs iepazīt piecas jaunas mūziķu grupas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas