Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Sācis drupt nesen atklātās LNMM ēkas skurstenis

Nesen ar vērienu atklātajā Latvijas Nacionālā mākslas muzeja namā atkal rosās strādnieki - sācis drupt viens no ēkas skursteņiem. Muzeja vadība par to pagaidām neko nezinot, pirmdien vēsta telekanāls TV3.Skursteņa defektu sestdien pamanīja soctīklu lietotājs, kas ar novērojumu dalījās vietnē Twitter:

TV3 reportieris pirmdien novēroja, ka ap skursteni jau notiek rosība - kamēr viens strādnieks uz trepēm, brīžiem balansējot uz vienas kājas, laboja defektu, viņa kolēģis pieturēja trepes. Strādnieki trepes pēc tam no jumta nolaida lejā ar virves palīdzību.

Tikmēr muzeja vadītājai par šo pašlaik nekas zināms neesot. "Par kādu skursteni jūs runājat? Man šobrīd tādas informācijas nav," TV3 ziņām komentēja muzeja direktore Māra Lāce.

Jāatgādina, ka šī nav pirmā tehniskā ķibele, kas pēdējo nedēļu laikā skārusi muzeja ēku un teritoriju ap to. Proti, kāda skeitera darbības dēļ sabojāta stikla grīda pie muzeja, kas vienlaikus ir jaunās izstāžu zāles griesti. Laikraksts Diena vēstīja, ka saplīsušā posma nomaiņa var izmaksāt pat virs 10 tūkstošiem eiro, jo grīda ir apsildāma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas