Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Saeimas deputāts Kiršteins uz Tallinas šosejas iekļuvis avārijā

Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins (VL-TB/LNNK) trešdienas rītā pie Baltezera ar automašīnu iekļuvis avārijā.

Deputāts aģentūrai LETA sacīja, ka pats nopietnas traumas nav guvis un viņam ir daži sasitumi, savukārt automašīna negadījumā ir cietusi.

Avārija notikusi pie Baltezera, kur Tallinas šosejai pievienojas ceļš no Alderiem. Rīta stundās, kad pa Tallinas šoseju ir intensīva satiksmes kustība uz Rīgu, no minētā ceļa nākas ilgstoši gaidīt kreisā pagrieziena iespējas galvaspilsētas virzienā, tāpēc autovadītāji mēdz pārkāpt satiksmes noteikumus un veikt kreisā pagrieziena manevru, līdz galam nepārliecinoties par tā drošību.

Pēc deputāta vārdiem, viņa gadījumā avārija notikusi, kad pie Tallinas šosejas motocikls esot apdzinis kādu automašīnu un ietriecies Kiršteina vadītajā auto.

Valsts policijā (VP) aģentūrai LETA apliecināja, ka šodien plkst.8 saņemts izsaukums uz A1 šoseju, kur noticis ceļu satiksmes negadījums starp motociklu un vieglo automašīnu Škoda. VP pārstāve Simona Grāvīte norādīja, ka negadījumā ir viens cietušais - motocikla vadītājs. Savukārt satiksme neesot traucēta.

Politiķis piebilda, ka pagaidām nevarot sniegt plašākus komentārus, jo saistībā ar avāriju vēl jārisina virkne jautājumu.

pievienota 5. rindkopa

 

 

 

Top komentāri

Juris
J
Patiesība ir tāda ka tas mocis pa sadalošo joslu gāja visiem garām virzienā uz Baltezeru un šī situācija ar moto pārgalvību, tai skaitā CSN neievērošanu no moto puses šajā krustojumā jau ir notikusi vairākkārt.
Tad saeimai jāpieņem likums,
T
ka Kiršteins ie absolūti bez vainas, kā savulaik no soda paglāba d-rru Apīni, kas tagad TV24 svēto tēlo. Nebūtu tikai tā aste un āža kāja, kas Apīnim jau no dzimšanas.
Zigis
Z
Vecaki cilveki brauc sapratigak neka tas motociklists,tie izraisa masak negadijumi neka jaunie ar karstam asinim. Vienigi ja kads gados vecaks izdara negadijumu,tad tas tiek pa visu pasauli izbazunets.Amen.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas