Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sākas "Dižā Baltijas apceļošana"

1.maijā sākas ceļojumu spēle "Dižā Baltijas apceļošana 2010", informē Latvijas Tūrisma attīstības aģentūras pārstāve Maija Poča.

Kampaņa risināsies jau ceturto gadu. Tās mērķis ir rosināt apceļot Baltijas valstis un atklāt ievērojamākos tūrisma objektus savā un kaimiņvalstīs. "Kampaņa ir gan izklaidējoša, gan izglītojoša. Cilvēki daudz ceļo, un bieži vien zina par arhitektūras pieminekļiem un skaistākajām dabas vietām tālajās zemēs vairāk nekā savā vai kaimiņvalstīs," skaidro M.Poča.

Ceļojumu spēles dalībniekiem tiks piedāvāts apmeklēt vēsturiskas vietas, piedzīvojumu un ūdens atrakciju parkus un skaistākos dabas objektus, kopumā trīsdesmit - desmit katrā valstī. Spēles laikā tiks rīkotas arī t.s. fotomedības, kuru laikā jāatrod bukletā attēlotais objekts un pie tā jānofotografējas. Lai iegūtu balvas, līdz 30.septembrim jāapceļo pēc iespējas vairāk objektu un fotogrāfijas jāielādē kampaņas mājaslapā.

Latvijā tūristiem tiks piedāvāts apmeklēt apmetni "Godesverdera" Turaidā, Vienkoču parku, nobraukt pa Daugavu ar vikingu laivu "Lāčplēsis", apmeklēt Aviācijas tehnikas muzeju, S.Eizenšteina komunikāciju centru Ķeipenē, Kristus karaļa kalnu Aglonā, pavizināties ar upes kuģīti "New Way", apmeklēt Ventspils starptautisko radioastronomijas centru - Irbenes radiolokatoru, Ventspils ūdens atrakciju parku, kā arī apskatīt savvaļas zirgus Papes dabas parkā.

Vairāk informācijas par kampaņas noteikumiem - www.greatbaltic.eu,  kā arī tūrisma informācijas centros.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas