Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Sākti divi kriminālprocesi saistībā ar iespējamiem pārkāpumiem Jelgavas policijas iecirknī

Valsts policijas (VP) Iekšējās drošības birojā sākti divi kriminālprocesi saistībā ar iespējamiem pārkāpumiem Jelgavas iecirknī.

Maija sākumā jau ziņots, ka Iekšējās drošības birojs sadarbībā ar VP Zemgales reģiona pārvaldes vadību veicis plānotu pārbaudi Jelgavas iecirknī. Savukārt tagad VP preses pārstāve Sintija Virse pastāstīja, ka sāktās pārbaudes laikā par faktu ir sākti divi kriminālprocesi.

Viens kriminālprocess sākts pēc Krimināllikuma panta par šaujamieroča un munīcijas nelikumīgu apriti, bet otra lieta ierosināta par valsts amatpersonas bezdarbību.

Neviena amatpersona patlaban nav atstādināta un neatrodas aizdomās turētā statusā. Citu informāciju policija pagaidām nesniedz.

Jau ziņots, ka pārbaudē konstatēti iespējami pārkāpumi saistītā ar izņemto priekšmetu, piemēram, cigarešu, uzskaiti un uzglabāšanu. Šādas negaidītas pārbaudes policijas iecirkņos un citās policijas struktūrvienībās tiek veiktas regulāri.

Neoficiāli avoti vietējam portālam www.zz.lv iepriekš ziņoja, ka virkne pārkāpumu fiksēta kriminālpolicijas inspektoru darbā, viņu kabinetos uzietas neuzskaitītas nelegālās preces, tostarp cigaretes un pat patronas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas