Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Salacgrīvas novadā klaiņojoša suņa dēļ traucēta pasta piegāde

Policija saņēmusi iesniegumu no pasta nodaļas Salacgrīvas novadā, ka Salacgrīvas novada Vecsalacā suņa dēļ traucēta pasta piegāde, informēja Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Iesniegumā norādīts, ka suns sakodis pastnieci, - situācija izveidojusies tik saspringta, ka klaiņojoša suņa dēļ tiek traucēta pasta piegāde.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Salacgrīvas pasta nodaļā, suns, kura dēļ traucēta pasta piegāde, pastnieci sakodis jau vairākkārt. Turklāt sakosts arī cilvēks, kas pastnieces atvaļinājuma laikā viņu aizstājis.

Niknā suņa dēļ pasta piegāde traucēta divām mājām. Vienā no tām dzīvo pats suņa saimnieks, bet otrā viņa kaimiņi. Pastniece jau iepriekš lūgusi suni piesiet vismaz uz to laiku, kad notiek pasta piegāde, tomēr šis lūgums atstāts bez ievērības.

Kā paskaidroja pasta nodaļā, pagaidām pastniece darbu var turpināt, jo nepiesietā suņa dēļ nav nopietni cietusi, tomēr, lai izvairītos no nelaimes, situācijai tiek meklēts risinājums.

Tā kā sarunas ar suņa saimnieku situāciju nav mainījušas, pasta nodaļas vadība vērsusies ar iesniegumu policijā. Atbilde uz to vēl nav saņemta.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Jukāma, līdz ar saņemto iesniegumu policijā sākta lietas materiālu pārbaude. Turklāt pēdējās dienās policijā reģistrēti vairāki gadījumi, kad suņi sakoduši cilvēkus. Tā vakar Limbažos, Jūras ielā, divi suņi sakoduši 10 gadus vecu zēnu. No suņu kodumiem cietuši arī cilvēki Valmierā un Alūksnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas