Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Salas novadā liesmas noposta koka dzīvojamo māju

Otrdien Salas novada Salas pagastā liesmas nopostījušas vienstāva koka dzīvojamo māju, portāls Diena.lv uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ugunsgrēks izcēlās ap plkst.13.30. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka ēka deg ar atklātu liesmu 40 kvadrātmetru platībā un tai jau ir iebrucis jumts. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.16.24, cilvēki tajā necieta.

Savukārt plkst. 19.14 VUGD tika saņemts izsaukums uz Iecavas novadu, kur dega angāra ēka. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties notikuma vietā, vienstāvu angāra ēkas iekšpusē dega salmi un mazā traktortehnika 30 kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās no liesmām paglābt četrus traktorus. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 20.36.

Ugunsdzēsēji devās arī uz vairākiem izsaukumiem par degošiem atkritumiem, elektrības vadiem, malku, kokiem, ēkas sienām un sodrējiem dūmvados.

Kopumā aizvadītajā diennaktī, laikā no 16.februāra plkst.6.30 līdz 17.februāra plkst.6.30, VUGD kopumā reaģējis uz 24 izsaukumiem - dzēsti astoņi ugunsgrēki, veikti desmit glābšanas darbi, bet seši izsaukumi izrādījušies maldinoši. Cilvēki ugunsnelaimēs nav cietuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas