Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Senioru dienai par godu rīko konkursu "Radiet ar prieku"

Cienot to Latvijas iedzīvotāju, kas šobrīd bauda pelnīto vecuma atpūtu, paveikto, kopš 2009.gada atzīmējamo dienu skaitu Latvijā papildina Starptautiskā senioru diena, ko svin 1.oktobrī.

Godinot seniorus, AS PrivatBank aicina līdz 10. novembrim visus Latvijas seniorus piedalīties radošajā konkursā Radiet ar prieku!. Konkursa galarezultātu paziņošana notiks 1.decembrī Rīgā.

Ikviens Latvijas seniors tiek aicināts piedalīties ar savu talantu, hobiju izrādīšanu, piemēram, šūšanas, daiļizšūšanas, gleznošanas, grafikas, gobelēnu, amatniecības, koktēlniecības, skulpturēšanas mākslas darbiem vai jebkuriem radošu izpausmju apliecinājumiem, ko iespējams atnest uz tuvāko PrivatBank filiāli.

Konkursā var piedalīties personas, kas konkursa norises brīdī saņem vecuma vai izdienas pensiju, vai tuvāko trīs mēnešu laikā sāks to saņemt. Konkursa naudas balvas ieskaitījumam nepieciešams noformēt PrivatBank Pensionāra komplektu.  

Tehnika, kādā darbs ir izpildīts, ir autoru ziņā.

Iesniedzot darbu, ir jānorāda autora vārds, uzvārds un vecums, adrese, tālrunis vai cita kontaktinformācija, kā arī pensionāra konta numurs.

Konkurss norisināsies divās kārtās. Darbu iesniegšana notiek no 2011. gada 1. oktobra līdz 10. novembrim AS PrivatBank filiālēs. Iesniedzot darbu, seniors saņem ielūgumu uz Tējas pēcpusdienu, kas vienlaikus ir arī konkursa pirmās kārtas rezultātu paziņošana, tuvākajā bankas filiālē. Visi dalībnieki saņems suvenīrus no bankas.

Pirmā kārta | Bankas darbinieks, pieņemot iesniegto darbu, piešķir tam kārtas numuru un izstāda to apskatei bankas filiāles telpās. Bankas apmeklētājiem būs iespēja balsot par tīkamāko darbu Atsauksmju grāmatā un bankas interneta mājas lapā www.privatbank.lv. Laikaposmā no 2011. gada 15. novembra līdz 2011. gada 19. novembrim bankas filiāle apkopos apmeklētāju vērtējumus, un labākā darba no katras filiāles autoram tiks piešķirts ielūgums uz svētku koncertu Rīgā, 2011. gada 1. decembrī. 

Otrā kārta | Visi labākie darbi no katras filiāles piedalīsies konkursa otrajā kārtā, Rīgā, un pēc žūrijas vērtējuma 1. vieta  saņems 70 latus, 2. vieta - 50 latus, bet 3. vieta - 35 latus lielu naudas balvu.

Pensionāra komplekts ar 15 pakalpojumiem bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas