Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Sērenes pagastā sprādzienā smagi cieš kāds vīrietis

Šodien Jaunjelgavas novada Sērenes pagastā notikušā sprādzienā cietis viens cilvēks. Kā aģentūra LETA uzzināja Nacionālajos bruņotajos spēkos, šodien "Jaunsmaguru" māju tuvumā atrasti vairāki sprādzienbīstami priekšmeti, no kuriem viens detonējis, ievainojot kādu civilpersonu.

Negadījumā cietis 43 gadus vecus vīrietis, kurš smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā, ziņu aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Tiek pieļauta iespēja, ka spridzekli vīrietis turējis rokā, jo cietušajam smagi savainota roka un ir apakšdelma traumatiska amputācija. Cietušajam arī sejā ir daudz apdegumu brūču.

Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas rotas speciālisti notikuma vietā atrada gan padomju, gan vācu ražojuma munīciju: vienu vācu prettanku raķeti, trīs vācu pretkājnieku mīnas, 26 dažāda kalibra artilērijas lādiņus, 12 mīnmetēja mīnas, 52 uzspridzinātājus, 29 šauteņu un rokas granātas, 200 dažāda kalibra strēlnieku ieroču patronas un aptuveni desmit kilogramus sprāgstvielas, kas, visticamāk, izņemta no atrastajiem sprādzienbīstamajiem priekšmetiem, kā arī aptuveni 100 dažāda ražojuma, kalibra un nozīmes priekšmetus, kas nebija sprādzienbīstami.

Kā aģentūra LETA uzzināja Nacionālajos bruņotajos spēkos, operācija tika pabeigta aptuveni plkst.16.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas