Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Simtiem cilvēku vēroja ziedu nolikšanu pie Brīvības pieminekļa

Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienā amatpersonu un politiķu ziedu nolikšanu pie Brīvības pieminekļa bija ieradušies vērot simtiem cilvēku.

Ziedus pie Brīvības pieminekļa nolika amatpersonas, politiķi, armijas pārstāvji un virkne kādreizējo Augstākās padomes locekļu, novēroja aģentūra LETA.

Ziedus nolikt ieradās Valsts prezidents Raimonds Vējonis, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA), ministri un Saeimas deputāti.

Tāpat ziedus pie Brīvības pieminekļa nolika ārvalstu vēstnieki, Eiropas Parlamenta deputāti, kā arī Rīgas domes deputāti.

Pasākumu vēroja aptuveni 1000 dažāda gada gājuma cilvēki, tostarp tūristi.

Pēc ziedu nolikšanas, klātesošie vienojās kopīgā Latvijas valsts himnas dziedājumā. Par muzikālo pavadījumu ziedu nolikšanas laikā rūpējās Nacionālo bruņoto spēku orķestris.

Kārtību pasākumā uzraudzīja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvji.

Sestdien ar plašu svētku pasākumu programmu piemin 1990.gada 4.maiju, kad Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas Augstākā padome pieņēma deklarāciju Par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu.

Top komentāri

Nonsenss!
N
No pāris miljoniem iedzīvotāju aiziet šajā dienā pie Brīvības pieminekļa pāris simtu... Nožēlojami. Toties kādas tantes izdomātos "balto galdautu" svētkus aicina svinēt visi masu informācijas līdzekļi. Kauns. Ar tiem galdautiem laikam domāts pildīt pārtikas un alkohola tirdzniecības plānu, kā arī balto audumu apgrozījumu? Piedzerties, pieēsties... Kur patriotisms, kur cieņa pret savu valsti? Vai prezidentam un deputātiem nav jābūt tautas iedvesmotājiem?
NEBALSOTĀJS
N
"Pasākumu vēroja aptuveni 1000 dažāda gada gājuma cilvēki, to starp tūristi." VALDĪBAI IR NEKVĒJOTIES JĀATKĀPJĀS.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas