Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Skrundas radiolokatora pilsētiņu nosola par pusotru miljonu

Valsts nekustamais īpašums _Mežaine _izsolīts par 1,55 miljoniem latu, desmit reizes pārsniedzot sākumcenu, informē Privatizācijas aģentūra.

Jau rakstīts, ka izsoles noteiktā sākuma cena īpašumam bija 153 966 lati. Pēc pieteikšanās termiņa beigām uz izsoli bija pieteikušies trīs pretendenti.

Izsoles uzvarētājs ir ārvalstu komersants SIA Aļeksejevskoje - Serviss. Privatizācijas noteikumi paredz, ka pirkuma maksa par valsts nekustamo īpašumu pircējam jāsamaksā ne vēlāk kā 10 gadu laikā. Maksāšanas līdzekļi - 99,08% latos, 0,92% privatizācijas sertifikātos.

Papildus pirkuma maksai pircējam jāsedz Privatizācijas aģentūras izdevumi par objekta apsaimniekošanu. Izsoles brīdī tie ir 49,78 tūkstoši latu. Pircējs pats lemj par turpmāko objekta izmantošanu saskaņā ar pašvaldības apstiprināto teritoriālo plānojumu.

Mežaine atrodas Skrundas novada Raņķu pagastā, izsoli. Tā ir Skrundas bijušās radiolokācijas stacijas karaspēka pilsētiņa.

Kopumā privatizācijai tika nodoti četri zemes gabali aptuveni 45 hektāru platībā, kuros atrodas 70 ēkas un būves. No tām desmit ir dzīvojamās mājas, kā arī viesnīca, klubs, bērnudārzs, noliktavas, siltumnīcas, kazarmas, garāžas, darbnīcas, pazemes bunkuri un citi objekti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas