Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Smagā avārijā Rēzeknes apkārtnē cietuši 5 cilvēki

Vakar Rēzeknes apkārtnē notikusi smaga autoavārija, kurā cietuši pieci cilvēki, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Laura Bundule.

Avarējusi vieglā automašīna ar pieciem cilvēkiem, kuri guvuši smagas traumas. Iespējams, avarējušie bija lietojuši alkoholu.

Rēzeknes slimnīcā nogādāti 24 gadus vecs vīrietis, kurš guvis dažādas galvas traumas un, iespējams, mugurkaula traumu, 23 gadus vecs vīrietis ar mugurkaula traumu un smadzeņu satricinājumu, 18 gadus vecs vīrietis, kurš guvis apakšdelma lūzumu, 22 gadus vecs vīrietis ar smadzeņu satricinājumu un brūci pierē, kā arī 21 gadu veca sieviete, kura guvusi smadzeņu satricinājumu un mugurkaula traumu.

Kā ziņots, pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem četros negadījumos cieta cilvēki, viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 19 avārijas, no tām divās cieta cilvēki, viens cilvēks gāja bojā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Zane Maskaļonoka aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.17.45 Ogrē, Rīgas ielas un Raiņa prospekta krustojumā, 1939.gadā dzimis vīrietis ar autobusu "Setra" notrieca gājēju - 1971.gadā dzimušu sievieti. Sieviete no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas