Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Smagā avārijā uz Liepājas šosejas viens bojāgājušais un trīs cietušie

Avārijā uz Liepājas šosejas Saldus novadā sestdien gājis bojā viens cilvēks, bet trīs guvuši dažādu smaguma pakāpju traumas, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Uz autoceļa Rīga - Liepāja, šosejas 99.kilometrā ap plkst.13.30 saskrējās trīs automašīnas. Nopietnāk cieta divas automašīnas - Ford Mondeo un Opel Zafira.

Ford vadītājs, 76 gadus vecs vīrietis gāja bojā notikuma vietā.

Savukārt divu Opel pasažieru atbrīvošanai no spēkrata vraka tika izmantoti hidrauliskie instrumenti. Pēc atbrīvošanas no automašīnas 73 gadus veca sieviete ar smagām galvas traumām, tostarp smadzeņu satricinājumu, nogādāta Kuldīgas slimnīcā. Savukārt 21 gadu veca jauniete guva smagu politraumu, tajā skaitā traumēti iekšējie orgāni. Viņa smagā stāvoklī nogādāta Dobeles slimnīcā.

Tāpat avārijā cieta 45 gadus veca sieviete, kura gan nav guvusi nopietnus ievainojumus un no hospitalizācijas atteicās.

Tikmēr Rīgā, Augusta Deglava ielā notika automašīnas Audi un automašīnas Mercedes Benz sadursme, kuras rezultātā cieta 1969. gadā dzimušais automašīnas Mercedes Benz vadītājs un vēl divas automašīnu pasažieres – 1955. un 1988. gadā dzimušas sievietes, kā arī 1994. gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma cietušie nogādāti slimnīcā. 

Savukārt Carnikavas novadā uz autoceļa Jaunciems-Kaugale-Carnikava-Ādaži, 1963. gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas Volkswagen vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažieres, 1935. un 1968. gadā dzimušas sievietes, kuras pēc negadījuma nogādātas slimnīcā. 

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums. Tajos cietuši 13 cilvēki, viens cilvēks gājis bojā.

Sastādīti 226 protokoli par ātruma pārsniegšanu. Pieķerts 15 autovadītāji, kuri sēdušies pie stūres alkohola reibumā un četri cilvēki vadījuši transportu narkotisko vielu iespaidā.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas