Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Sniegs un apledojums daudzviet apgrūtina braukšanu

Braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem daudzviet apgrūtina sniegs un apledojums, portālu Diena.lv informēja Latvijas Valsts ceļi.

Rīgas apkārtnē, Ainažu, Jelgavas un Liepājas virzienos braukšanu visa maršruta garumā apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās uz brauktuvēm. Autoceļus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Ventspils virzienā braukšana apgrūtināta posmā Priedaine-Tukums. Autoceļš sniegots, brauktuves tīra un kaisa. Daugavpils virzienā posmā no Daugavpils līdz Paterniekiem brauktuve ir sniegota, un to tīra un apstrādā ar pretslīdes materiāliem. Valmieras virzienā apledojums apgrūtina braukšanu no Murjāņiem līdz Braslas tiltam, brauktuvi kaisa. Veclaicenes virzienā posmos no Rīgas līdz Līgatnei braukšanu apgrūtina sniegotās brauktuves. Autoceļus tīra un apstrādā ar pretslīdes materiāliem. Bauskas virzienā posmā no Rīgas līdz Iecavai braukšanu apgrūtina sniegs. Autoceļu tīra un apstrādā ar pretslīdes materiālu.

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojuma veidošanās un sniegs uz brauktuvēm apgrūtina braukšanas apstākļus visā Latvijā, izņemot Jēkabpils, Krāslavas, Rēzeknes Alūksnes, Cēsu, Gulbenes, Valkas un Valmieras apkārtnes. Brauktuves tīra un apstrādā ar pret apledojuma materiāliem.

Sinoptiķi prognozē, ka sestdien daudzviet gaidāmi nokrišņi, kas veicinās apledojuma veidošanos uz brauktuvēm. Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri, kā arī laicīgi sagatavot savus transportlīdzekļus braukšanai ziemas apstākļos, īpaši pievēršot uzmanību transportlīdzekļa riepu stāvoklim un gaismu regulējumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas