Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Šogad Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki izmaksās 6,35 miljonus eiro

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku rīkotāji šogad sola vairākus uzlabojumus, tostarp risināt sasāpējušo problēmu ar bērnu un jauniešu pārslodzi. Valsts izglītības satura centra (VISC) pārstāve Agra Bērziņa žurnālistiem pastāstīja, ka šogad dalībnieki Rīgā uzturēsies par vienu dienu ilgāk, lai mēģinājumu un koncertu process būtu līdzsvarots un būtu pietiekami daudz laika atpūtai. Tāpat šogad tiks pievērsta pastiprināta uzmanība tam, lai visi dalībnieki saņemtu sabalansētu uzturu.

Top komentāri

Margarēta
M
Es domāju, ir pienācis laiks nopietni pārdomāt šī pasākuma jēgu un formātu. Komponistu un horeogrāfu ambīcijas ir novedušas pie perversi gara un ārkārtīgi dārga pasākuma, kura dziļākā jēga sen jau kaut kur ir pazudusi un kur bērns, kā jau Latvijas izglītības sistēmā ierasts, ir kaut kur pēdējā vietā.
Ursula
U
Karteja, nabadzigakas ES valsts, izradisanas un vadibas kompleksu apmierinasana. Ir nenormali, ka dziesmu svetki ir kluvusi par nabadzigakas ES tautas, latviesu tautas izverdzinasanu, lai Latvijas debilie, idiotiskie, nespejigie politiki, prezidenti, ieredneli, deputati, ministri varetu izradities un ataisnot savu niecigo eksistenci. Latvijas tauta, kura, 30% no kopeja iedzivotaju skaita dzivo totala nabadziba nevar atlauties notralinat 6 milijonus viena nedela.
Maksims Ter-Oganesovs
6,35 miljonus eiro, tiešām?? Tik dārgs pasākums.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas