Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Straujuma tic Reformu partijas pozitīvam darbam

Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība) tic pozitīvam Reformu partijas darbam jaunajā koalīcijā un valdībā, uzreiz pēc Saeimas vairākuma uzticības saņemšanas žurnālistiem sacīja Straujuma, neskatoties uz faktu, ka par viņas izveidoto valdību nebalsoja divi koalīcijas deputāti no Reformu partijas - Valdis Liepiņš un Juris Viļums.

"Reformu partijas valde ir lēmusi piedalīties šajā valdībā. Es ticu, ka Reformu partija pozitīvi strādās," teica Straujuma.

Viņa norādīja, ka ir gatava strādāt tā, lai nebūtu pamata domāt, ka netiks ievērots uzraksts, kas rotā Ministru kabinetu - "Viens likums, viena taisnība visiem".

Straujuma sacīja, ka viņu nav pārsteidzis, ka Liepiņš un Viļums nav balsojuši par valdības apstiprināšanu, taču vēl otrdien viņa bija rēķinājusies ar 66, nevis 64 tautas kalpu balsīm. 

"Es izdarīšu visu, lai mēs varētu vienoties un lai zināmās domstarpības, kuras var būt un kuras ir loģiskas, jo katrai partijai ir savas intereses, netiktu ilgstoši, bezjēdzīgi diskutētas," solīja Straujuma.

Viņa atklāja, ka viņas birojā bez tā vadītāja līdzšinējā Eiropas un Vidusjūras augu aizsardzības organizācijas ģenerāldirektora Ringolda Arnīša strādās divi padomnieki, kas iepriekš ar viņu strādājuši Zemkopības ministrijā - Atis Grīnbergs un Vita Razminoviča. Ārlietu padomnieču statusu premjera birojā saglabās Alise Balode un Solveiga Silkalna. Tāpat darbu kā premjera padomnieks turpinās Ints Dālderis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas