Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Swedbank: Vislielākā klientu aktivitāte bija svētdien pēcpusdienā un vakarā

Vislielākā Swedbank klientu aktivitāte, izņemot skaidru naudu bankomātos, bija vērojama svētdienas, 11.decembra, pēcpusdienā un vakarā, aģentūrai BNS sacīja bankas preses sekretāre Kristīne Jakubovska.

Viņa arī uzsvēra, ka, parādoties ziņām par nepatiesām baumām, situācija uz nakts pusi sāka nomierināties. "Vislielākā aktivitāte bija vakar [svētdien] pēcpusdienā un vakarā, tad, parādoties objektīvām ziņām par nepatiesām baumām, situācija uz nakts pusi sāka nomierināties. Patlaban vērojam, kāda ir tālākā attīstība, un aktīvi strādājam gan klientu apkalpošanai, gan konsultēšanai," sacīja Jakubovska.

Jau vēstīts, ka no Swedbank bankomātiem svētdien izņemti vairāk nekā 10 miljoni latu un panikai ļāvušies līdz 10 tūkstošiem bankas klientu.

Swedbank vadītājs Latvijā Māris Mančinskis intervijā LNT raidījumam 900 sekundes pastāstīja, ka aizplūdušie līdzekļi Swedbank problēmas neradīs. "Šie līdzekļi nekādas problēmas neradīs bankas ikdienas darbībā. Šo līdzekļu apmērs ir aptuveni 1% no kopējā depozītu apmēra. Mūsu gadījumā tam nebūs nekādas ietekmes, taču aicinu klientus neļauties absurdajai ažiotāžai," viņš teica.

Ziņots arī, ka no piektdienas, 9.decembra, Swedbank klienti pastiprināti izņem naudu no bankas, reaģējot uz baumām par bankas darbības problēmām Zviedrijā un Igaunijā. Arī svētdien pie Swedbank bankomātiem izveidojās garas rindas daudzās Latvijas vietās. Svētdienas vakarā daudzos bankomātos nauda vairs nebija pieejama.

Pēc aktīvu apmēra Swedbank ir lielākā banka Latvijā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas