Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Telegraf mainījies valdes locekļu sastāvs

Uzņēmumā SIA Telegraf mainījies valdes locekļu sastāvs, liecina publikācija oficiālajā laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

No SIA Telegraf valdes atbrīvots Antons Filimonovs, kas bijis valdes loceklis, ar tiesībām pārstāvēt kapitālsabiedrību kopīgi ar vismaz vienu no valdes locekļiem, tāpat Anastasija Petere un Oļegs Rižakovs.

Savukārt valdē iecelts Jašars Kasumovs, kas ir valdes loceklis, ar tiesībām pārstāvēt kapitālsabiedrību atsevišķi.

Kā ziņots, par laikraksta Telegraf un portāla Telegraf.lv īpašniekiem var kļūt uzņēmumi, kas saistīti ar izdevniecības Petit īpašnieku Ukrainas banka Legbank, liecina žurnāla Otkritij Gorod rīcībā esošā informācija.

Par laikraksta Telegraf iegādi interesi izrādījuši vairāki pretendenti, un decembrī vien pieteikušies seši potenciālie pircēji no Latvijas un Eiropas, sacīja laikraksta galvenais redaktors Andrejs Švedovs.

Uzņēmums jau kopš pagājušā gada novembra meklē finanšu investīciju partnerus, sacīja Švedovs, piebilstot, ka partnera izvēli plānots izdarīt līdz februāra beigām.

"Pagaidām galvenais pretendents ir Ukrainas Legbank, bet līdzīgas iespējas ir arī kādam finanšu un investīciju uzņēmumam no Latvijas, kura nosaukumu vēl nevēlos atklāt," sacīja Švedovs.

Īpašnieku maiņas dēļ netikšot mainīts laikraksta Telegraf saturs, jo viens no galvenajiem kritērijiem pretendentiem, kas vēlas savā īpašumā iegūt "Telegraf", ir saglabāt laikraksta redakcijas neatkarību, objektivitāti, toleranci un optimizēt komercizdevuma turpmāko darbību, sacīja Švedovs.

Jau ziņots, ka pagājušā gada jūnijā par 87% izdevniecības Petit kapitāldaļu īpašnieci kļuva Legbank, bet līdz tam vienīgajam uzņēmuma īpašniekam Aleksejam Šeiņinam, kurš darbojas arī partiju apvienības Par labu Latviju valdē, piederēja 13% kapitāla daļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas