Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Tiešraide: Jaunieši piedāvās Latvijas izaugsmes idejas

Pirmdien no plkst.15 portālā Diena.lv iespējams sekot līdzi sabiedrības attīstības iniciatīvas #idejasLatvijai - Latvija – kādu es vēlos konkursa finālam, kurā jauniešu komandas prezentēs un aizstāvēs savas idejas.

Pēc jauniešu foruma #idejasLatvijai - Latvija – kādu es vēlos, kas notika šī gada 23. un 24. februārī, no 44 dinamiskām idejām Latvijai žūrija izvēlējās piecas potenciālākās jauniešu komandas, kuras šodien prezentētas savas idejas: Atpakaļ pie saknēm, #4,  Raising to the Challenge, Iemāci man!, un Merit.

Pēc jauniešu foruma noslēguma līdz aprīļa beigām jauniešu komandas savas idejas detalizēti attīstīja un pilnveidoja pieredzējušu mentoru vadībā. Gala rezultātā tikai viena komanda iegūs galveno balvu – braucienu uz Singapūru. Visas prezentētās Latvijas attīstību veicinošās idejas tiks  apkopotas un jūnijā iesniegtas valdībā.

Idejas vērtēs Latvijas Nacionālās Bibliotēkas radošais direktors Gatis Mūrnieks, Swedbank Ārējās komunikācijas vadītājs Ivars Svilāns, Latvijas Televīzijas žurnālists Guntis Bojārs, sērijuzņēmējs finansēs Ģirts Rungainis, zvērināts advokāts Lauris Liepa un operdziedātāja Evita Zālīte.

Arī tiešraides vērotājiem ir iespēja savu vērtējumu par komandu prezentētajām idejām nosūtīt elektroniski uz e-pastu [email protected]. Šis vērtējums tiks nodots žūrijas locekļiem un varētu ietekmēt tās spriedumus.

Forums ir iespēja Latvijas jauniešiem ietekmēt savu valsti un nākotni jau tagad. Tāpēc ir nepieciešams izmantot šīs paaudzes intelektuālo potenciālu, dot tiem iespēju sniegt pienesumu tādai valsts veidošanai, kādā katrs no viņiem vēlētos dzīvot, strādāt, atpūsties, audzināt savus bērnus – būt laimīgs un ar dzīvi apmierināts savas valsts patriots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas