Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Tīnūžu pagastā kravas auto nāvējoši notriec velosipēdistu

Vakar pēcpusdienā Tīnūžu pagastā sadūrās kravas auto un velosipēdists, kurš no gūtajām traumām mira, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Gadījums noticis ap plkst.16.30 Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā, autoceļa Tīnūži-Koknese 6.kilometrā. Tur kravas automašīna DAF notriekusi velosipēdistu, 1950.gadā dzimušu vīrieti, kurš no gūtajiem miesas bojājumiem notikuma vietā gāja bojā.

Kopumā vakar Latvijā reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, kuros bez minētā bojāgājušā cieta vēl 19 cilvēki.

Vakar 18 cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, bet viens - Vidzemē. No cietušajiem septiņi bija gājēji.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi piecus autovadītājus. Pa diviem dzērājšoferiem aizturēti Rīgā un Latgalē, bet viens - Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēts 221 protokols. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīts 61 autovadītājs, Zemgalē - 67, Latgalē - 37, Vidzemē - 31, bet Kurzemē - 25 autovadītāji. Pieci autovadītāji Rīgā sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 524 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, aptuveni trešdaļa no kuriem piemēroti autovadītājiem galvaspilsētā un tās apkārtnē.

Top komentāri

Trollis JT
T
Velosipēdisti ģērbjas sēru krāsās... pēc tam viņi piedalās sēru pasākumos... . Neviens psihiski vesels auto vadītājs nevēlas velosipēdista nāvi. Ja velosipēdists izdara visu, lai būtu neredzams, tad sekas ir tādas, kādas ir. Bet, runāt par šo ir bezjēdzīgi, jo velosipēdisti vai nu ir truli lūzeri, vai arī advancēti savā izredzētības apziņā, ko žurnālisti vēl labprāt uzkurina.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas