Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Trešdien degušas trīs dārza mājiņas

Ugunsdzēsēji trešdien devušies dzēst trīs degošas dārza mājiņas, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Tās degušas Garkalnes novadā, Salaspilī un Jēkabpilī.

Plkst. 11 ugunsdzēsēji devās uz Garkalnes novada Sužiem, kur ar atklātu liesmu dega dārza māja 20 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 12.29 un kā iespējamais ugunsgrēka iemesls tiek minēts īssavienojums. Plkst.17.16 tika saņemts izsaukums uz Budeskalna ielu Salaspilī, kur dega dārza māja 15 kvadrātmetru platībā, savukārt plkst. 21.05 tika saņemts izsaukums uz Nameja ielu Jēkabpilī, kur dega dārza māja 5 kvadrātmetru platībā. Abi ugunsgrēki tika likvidēti mazāk kā stundas laikā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji arī dzēsa ugunsgrēkus, kuros dega atkritumi, elektrības stabs, puķu grozs uz palodzes un vieglā automašīna, kā arī devās dzēst vienu ugunsgrēku, kas izveidojās no bez uzraudzības atstāta ēdiena uz plīts dēļ.

Tāpat trešdien ugunsdzēsēji glābēji devās uz diviem izsaukumiem saistībā ar dzīvojamo māju dūmvados degošajiem sodrējiem. Noslēdzoties apkures sezonai, VUGD aicina iedzīvotājus rūpīgi pārbaudīt, vai mājas krāšņu un pavardu dūmkanāli ir iztīrīti un nepieciešamības gadījumā nodrošināt to iztīrīšanu no sodrējiem, lai tādējādi izvairītos no iespējamās ugunsnelaimes.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 24 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēkiem un 10 uz glābšanas darbiem, bet divi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas