Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Trīs pusaudzes saindējas ar "legālajām" narkotikām

Aizvadītajā diennaktī slimnīcā ievietotas trīs pusaudzes, kam palicis slikti pēc dažādu augu maisījumu jeb tā dēvēto "legālo" narkotiku smēķēšanas, aģentūrai LETA pastāstīja NMPD Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.Rīgā kāda 17 gadus veca pusaudze ar savu 13 gadīgo draudzeni smēķējusi tā sauktās "legālās" narkotikas.

Meitenēm palicis slikti un viņas ievietotas slimnīcā, norādīja Bukša.Zemgalē slimnīcā ar līdzīgiem simptomiem ievietota kāda 15 gadus veca meitene, kas arī izvēlējusies izklaidēties ar apreibinošiem augu maisījumiem.Aizvadītajā diennaktī mediķiem nācies palīdzēt arī vairākiem cilvēkiem ar smagām traumām, kas gūtas, strādājot mežā, gaterī un mājas remontdarbos. No gūtajām traumām viens cilvēks miris.Kurzemē meža darbu laikā, krītot kokam, bojā gājis kāds 53 gadus vecs vīrietis. Mežstrādnieks strādājis par zaru savācēju, pakļuvis zem krītoša koka. Vīrietis no gūtajām traumām miris notikuma vietā, informēja Bukša.

Strādājot mežā, smagas traumas guvis arī kāds 33 gadus vecs vidzemnieks, kuram uzkritis prāva izmēra zars. No krītošā zara radītā trieciena strādniekam lauzta kāja, ribas, viņam konstatētas plēstas brūces galvā un smadzeņu satricinājums. Kā norādīja Bukša, vīrietis hospitalizēts.

Zemgalē 59 gadus vecs vīrietis, strādājot gaterī, lentzāģī ierāvis rokas plaukstu. Mediķi konstatējuši viņam zāģētas brūces, plaukstas kaula lūzumu, kā arī vairāku pirkstu amputāciju, - vīrietis ievietots slimnīcā.

Kurzemē sava mājokļa remontdarbu laikā no trīs līdz četru metru augstuma uz betona grīdas kritis kāds 84 gadus vecs vīrietis. Pēc kritiena ārsti vīrietim konstatējuši mugurkaula un iekšējo orgānu traumas, cietušais nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar NMPD saņēmis 1092 izsaukumu, 194 no tiem saistīti ar traumām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas