Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ugunsgrēkā Auces novadā gājis bojā cilvēks

Auces novadā, Bēnes pagastā, ugunsgrēkā gājis bojā kāds 50 gadus vecs vīrietis, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) operatīvā informācija.

Izsaukumu VUGD saņēma plkst. 23.07. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg šķūņa nojume un tai blakus esošie divi transporta līdzekļi 15 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēku izdevās likvidēt divu stundu laikā, bet cilvēka dzīvību diemžēl glābt vairs nevarēja.

Savukārt plkst.10.16 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Flotes ielu Rīgā, kur bija izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka 300 kvadrātmetru platībā deg kuģis. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 21.17.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, koks, meža zemsedze, malka, riepas, elektrības instalācija, vieglā automašīna, kravas automašīna un sodrēji ēkas dūmvadā.

Tāpat šorīt ap plkst. 7 glābēji saņēma izsaukumu uz Pārgaujas novada Straupes pagastu, kur jau kopš vakardienas plkst.11 mežā atrodas sieviete ar suni, kura apmaldījās un saviem spēkiem nevarēja izkļūt laukā. Izmantojot telefona sakarus ar pazudušo sievieti un automašīnas skaņas signālus, glābēji ap plkst. 8 atrada sievieti ar suni un nodeva NMPD mediķiem.

Savukārt Birzes ielā, Rīgā, no ūdenstilpnes tika izcelts noslīcis cilvēks, kurš nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 47 izsaukumus – 20 uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet pieci no izsaukumiem bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas