Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ugunsgrēkā Dagdas novadā iet bojā divi cilvēki

Ugunsgrēkā Dagdas novada Andrupenē gājuši bojā divi cilvēki, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) operatīvā informācija.

16.janvārī īsi pirms plkst.6 saņemts izsaukums uz vienstāvu dzīvojamo māju, kur liesmas bija izplatījušās 108 kvadrātmetru platībā.

Nodegušajā mājā atrasti divi bojāgājušie - aptuveni 40 gadus vecs vīrietis un 65 gadus veca sieviete. Pēc kaimiņu stāstītā ugunsdzēsējiem, šie cilvēki lietojuši alkoholu un arī smēķējuši, līdz ar to VUGD patlaban par ticamāko ugunsgrēka iemeslu uzskata neuzmanīgu smēķēšanu.

Savukārt plkst.15.56 ugunsdzēsēji saņēmuši izsaukumu uz Liepāju, Ābeļu ielu, kur vienstāvu dzīvojamās mājas vannas istabā dega atkritumi četru kvadrātmetru platībā. Šajā ugunsgrēkā cietuši divi cilvēki - 70 gadus veca sieviete guvusi apdegumus, bet 74 gadus vecs vīrietis saindējies ar degšanas produktiem.

Šonakt plkst.4.10 VUGD darbinieki izsaukti uz trīsstāvu ēku Skrundas novada Kušaiņos, kur pirmajā stāvā dega veikala telpas 25 kvadrātmetru platībā. Šajā ugunsgrēkā cietusi 41 gadu veca sieviete, kura saindējusies ar degšanas produktiem, bet 16 cilvēki evakuēti no degošajā ēkā izvietotajiem dzīvokļiem.

Pēc pašvaldības sniegtās informācijas, nav apstiprinājusies informācija, ka ēka ugunsgrēkā ir tik bojāta, ka nav piemērota dzīvošanai. Dzīvokļi nav cietuši un iedzīvotāji atrodas savos mitekļos.

Kopumā vakar reģistrēts 21 ugunsgrēks, tai skaitā četri Rīgā, pieci - citās republikas pilsētās, bet 12 - novados.

Šogad reģistrēts 301 ugunsgrēks, kuros deviņi cilvēki gājuši bojā, 20 cietuši un deviņi izglābti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas