Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ugunsgrēkā Daugavpilī gājis bojā viens cilvēks

Ceturtdien ugunsgrēkā Daugavpilī gājusi bojā 65 gadus veca sieviete, bet trīs cietuši, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst. 12.17 ugunsdzēsēji steidzās uz Malu ielu Daugavpilī, kur trīsstāvu dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā tika konstatēts, ka trešā stāva dzīvokļa vannas istabā deg sadzīves mantas 5 kvadrātmetru platībā. No piedūmotajām telpām tika izglābts viens cilvēks, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem, bet divi cilvēki no piedūmotajiem blakus esošajiem dzīvokļiem paši vērsās pie NMPD mediķiem. Ugunsgrēkā bojā gāja apmēram 65 gadus veca sieviete. Plkst. 13.13 ugunsgrēks likvidēts.

Plkst. 20.50 VUGD saņēma izsaukumu uz Ezera ielu Balvos, kur ugunsgrēks izcēlies neapsaimniekotā ēkā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg četrstāvu neapsaimniekotas ķieģeļu ēkas ceturtais stāvs un jumts 300 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst. 1.02.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, ugunsdzēsēji vakar Cietokšņa ielā, Daugavpilī, un Turaidas ielā, Jūrmalā, atbrīvoja zem automašīnas motora pārsega iestrēgušus kaķēnus un palaida tos brīvībā, savukārt Krāslavas novada, Kaplavas pagastā, tika noķerta čūska, kas atradās dzīvojamā mājā zem grīdas, un palaista brīvībā, bet Kuldīgas novada, Padures pagastā, no akas tika izcelta stirna. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 51 izsaukumu – 23 bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 23 uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas