Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ukrainas bērnu atbalstam saziedoti vairāk nekā 18 000 eiro

Jau vēstīts par maijā uzsākto akciju Kara bērni – labdarības iniciatīvu ar mērķi izprast traģēdiju Ukrainā un vākt ziedojumus Ukrainas karā cietušajiem bērniem – viņu rehabilitācijai Latvijā. Latvija saka Eiropai: bērni nepiesaka karu! Mūsu spēkos nav apturēt lodes, taču mūsu spēkos ir dot ticību bērniem, kas karā zaudējuši vecākus un bērnību. Mēs varam likt viņiem sajust, ka Eiropā viņi nav pamesti vieni.
Labdarības akcijā Kara bērni Ukrainas bērnu atbalstam saziedoti jau vairāk nekā 18 tūkstoši eiro, informē kampaņas rīkotāji.

Nedēļas nogalē plānoti vairāki labdarības pasākumi, kuros piedalīsies arī ukraiņu bērni. Sestdien, 13. jūnijā, Kalnciema kvartālā notiks radošā darbnīca bērniem un koncerts ar ukraiņu bērnu ansambļu piedalīšanos. Savukārt 20. jūnijā Ādažu tenisa centrā norisināsies jaukto dubultspēļu tenisa turnīrs.

Latvijas vēstniece Ukrainā Argita Daudze, runājot par atbalstu karā Ukrainā cietušajiem bērniem, intervijā laikrakstam Diena uzsvērusi, ka viņiem palīdz daudzas valstis un dažādas organizācijas un arī Latvijas atbalsts tiek novērtēts.

"Viens no veidiem, kā valstis iesaistās palīdzībā, ir ievainoto ārstēšana un rehabilitācija, ko arī Latvija ir nodrošinājusi. Citām valstīm vairāk līdzekļu, tāpēc tās var palīdzēt lielākam skaitam cilvēku. Tāpat ar savu ieguldījumu nāk gan privātpersonas, gan nevalstiskās organizācijas. Arī Latvijā mums zināmas tādas iniciatīvas," paudusi Daudze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas