Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

VADC lūdz atsaukties O rēzus pozitīvo un negatīvo, kā arī A rēzus negatīvo asins grupu donorus

Valsts asinsdonoru centra (VADC) asins krājumu nepieciešams papildināt ar O rēzus pozitīvo un negatīvo, kā arī A rēzus negatīvo asins grupu asinīm. Asinis iespējams ziedot jebkurā asinsdonoru pieņemšanas vietā un VADC izbraukumos.

Šodien, 12. augustā, līdz plkst. 14.00 VADC specializētais autobuss atradīsies pie Dailes teātra, Brīvības ielā 75. Tāpat līdz plkst. 14.00 asinis var ziedot Talsu novada pašvaldības telpās, Kareivju ielā 7, bet līdz plkst. 13.00 Jēkabpils reģionālās slimnīcas ambulatorajā daļā, Stadiona ielā 1, Jēkabpilī. 

Otrdien, 13. augustā, no plkst. 09.00 līdz 13.00 ziedot iespējams Viļakas bibliotēkā, Tautas ielā 6, Viļakā, bet no plkst. 11.00 līdz 15.00 VADC specializētajā autobusā pie Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas, Pilsoņu ielā 13, Rīgā.   

Lai ziedotu asinis, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID), laika taupīšanas nolūkos donora anketu iespējams aizpildīt iepriekš - elektroniskā formātā VADC mājaslapā: anketa.​

Top komentāri

0(-)
0
Mani tur vairs negaidiet,Kad man ko vajag no medicīnas,tad neatsaucas neviens.Tikai bezgalīgas rindas un laupītāju cienīgi līdzmaksājumi.
fakts
f
Iespējams, ka nav donoru, jo emigrējuši ļoti daudz jaunie un stiprie, imigranti atkal nedalās, bet vecāki atceras, ka kādreiz ziedojot asinis, bija oficiāla, apmaksāta brīvdiena, naudiņa, pudele sarkanvīna un citas piemaksas, bet tagad, Ļevita kantorim pastalnieki neko nedod, galvenais ka ir neatkarība
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas