Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vakar uz valsts ceļiem 100 satiksmes negadījumos cietuši 18 cilvēki

Otrdien valstī reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Rēzeknes novadā, Vērēmu pagastā, kāds 1981. gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Audi A6, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, netika galā ar auto vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā. 

Salacgrīvas novadā, Ainažu pagastā, pie mājām Ruļļi notika sadursme starp 1987. gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu Scania ar piekabi un 1961. gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu Audi 80. Pēc negadījuma automašīnas Audi vadītājs nogādāts slimnīcā. 

Rīgā, Birztalu ielā 15, kāds 1966. gadā dzimis vīrietis ar traktoru Terberg sakabē ar piekabi uzbrauca šķērslim – metāla kāpņu konstrukcijai, kas uzkrita virsū traktoram un stāvošai automašīnai Volvo. Negadījumā cieta traktora vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā. 

Rīgā, Rencēnu ielā pie DUS Geksans notika sadursme starp automašīnu BMW 530, kuru vadīja 1994. gadā dzimis vīrietis, un automašīnu VW Golf, kuru vadīja 1970. gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma sieviete nogādāta slimnīcā. 

Sastādīti 692 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 255 par ātruma pārsniegšanu, četri par automašīnas vadīšanu alkoholisko vai narkotisko vielu ietekmē, un 14 par agresīvu braukšanu.  




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas