Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Valdība bez diskusijām Ventspils brīvostas valdē ieceļ Sondori-Kukuli

Otrdien valdība bez diskusijām atbalstīja Reformu partijas (RP) valdes priekšsēdētāja vietnieces Sandras Sondoras-Kukules iecelšanu Ventspils brīvostas valdē.

Turpmāk Ekonomikas ministriju Ventspils brīvostas valdē pārstāvēs Sondore-Kukule, kura šajā amatā nomainīs Igoru Ļaško. Ļaško 12.martā paziņojis par atteikšanos no Ventspils ostas valdes locekļa amata.

Tāpat valdība ļāva Sondorei-Kukulei savienot Ventspils ostas valdes locekļa un ārlietu ministra padomnieka amatus. Sondore-Kukule ir sava partijas biedra ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (RP) padomniece.

Ventspils ostas valdē ir astoņi valdes locekļi - četri Ventspils pašvaldības pārstāvji, kurus amatā ieceļ un no amata atbrīvo ar Ventspils pilsētas domes lēmumu, un četri ekonomikas ministra, finanšu ministra, satiksmes ministra un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra izvirzīti pārstāvji, kurus amatā ieceļ un no amata atbrīvo Ministru kabinets. 

Laikraksts Diena otrdien vēsta, ka, ja valdība otrdien atbalstīs Ekonomikas ministrijas priekšlikumu Ventspils brīvostas valdē iecelt Sondori-Kukuli, bet Saeimā lēnāka kļūs Kriminālprocesa grozījumu izskatīšanas gaita, tad nebūs pamata apgalvot, ka šie notikumi varētu būt savstarpēji saistīti.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas