Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Valdības autobāzes pārstāve neizjūt atbildību par nekaunīgo auto "noparkotāju”

AS Autobāze LVA (Latvijas valdības autobāze) pārstāvji neizjūt atbildību par nekaunīgo autobraucēju, kurš savu auto bija novietojis tieši uz gājēju pārejas, liecina pietiek.com publicētā informācija.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājaa Daiva Kuģina portālam pietiek.com skaidroja, ka neko īpašu notikušajā nesaskata un arī nekādu uzņēmuma atbildību neizjūt.

D. Kuģina arī apgalvoja, ka ar šo Mercedes Benz E200 braukājot nevis kāds uzņēmuma darbinieks, bet gan kāda fiziska persona, kam automašīna iznomāta jau pagājušā gada jūlija sākumā. Autobāze LVA valdes priekšsēdētāja kategoriski atteicās nosaukt šo personu.

Portālam Diena.lv pagaidām nav izdevies sazināties ar D.Kuģinu.

"Konkrētā situācija mūs nepatīkami pārsteidza, un šāda rīcība ir nosodāma. Turpmāk mēs ne tikai pievērsīsim pastiprinātu uzmanību invalīdu stāvvietām, bet arī daudz rūpīgāk uzraudzīsim gājēju pārejas Maxima veikalu stāvlaukumos," portālam Diena.lv atzina Maxima Latvija pārstāvis Ivars Andiņš.

Pašlaik tiekot noskaidrota konkrētā apsarga personība, un, uzklausot apsarga paskaidrojumu par notikušo, kā arī to, vai apsargs ir pazīstams ar video redzamo personu, tiks lemts par sankciju piemērošanu, sacīja Maximas pārstāvji.

Jau ziņots, ka portāla Diena.lv lasītājs bija pamanījis, ka nedēļas nogalē pie veikala Maxima Vecmīlgrāvī,  Augusta Dombrovska ielā 74, kāds autovadītājs bija novietojis automašīnu Mercedes Benz ( valsts numurs AA5632) tieši uz gājēju pārejas, pie ieejas veikalā.

Auto īpašnieks uzvedās ļoti bravūrīgi, sasveicinājās ar Maximas apsargu un devās pa taisno uz veikalu.  Arī iznākdams no veikala, bravūrīgais  vīrietis nejutās īpaši traucēts un kāri ēdot saldējumu tikai pasmaidīja  un "ieņirdza" par garāmgājējiem, kuriem viņš bija radījis neērtības.

Kādai kundzei ar kruķiem nekaunīgā autovadītāja dēļ nācās pārvietoties pāri apmalei. Diemžēl apmale izrādījās pārāk augsta, kruķi saļodzījās un slimā sieviete gandrīz nokrita.

Portāla Diena.lv aicinājumam atpazīt nekaunīgo autovadītāju atsaucās portāls pietiek.com. Žurnālisti bija noskaidrojuši, ka Mercedes Benz automašīna ar valsts reģistrācijas numuru AA5632 un šasijas numuru WDB2110041A763435 pieder 1992. gadā dibinātajai AS Autobāze LVA, kuras valdē saskaņā ar Lursoft datiem ir 1982. gadā dzimusī Daiva Kuģina, 1962. gadā dzimušais Modris Mēters un 1966. gadā dzimušais Sergejs Zerdeckis. Savukārt uzņēmuma padomē ir Olga Rakicka, Oļegs Zujevs un Staņislavs Kuļikovs, liecina CSDD un Lursoft datu bāzes. Precīzs uzņēmuma akcionāru sastāvs nav zināms.

Joprojām nav izdevies noskaidrot nekaunīgā autovadītāja personību. Portāls Diena.lv lūdz atsaukties cilvēkus, kuri atpazīst video redzamo vīrieti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas