Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Valdības sēdes turpmāk varēs vērot tiešsaistē

Otrdien, 11.jūnijā, tiks uzsāktas Ministru kabineta sēžu pārraides tiešsaistē, nodrošinot iespēju ikvienam interesentam Latvijā un pasaulē sekot līdzi valdības lēmumu pieņemšanas procesam, portālu Diena.lv informēja Valsts kancelejā.

Piedaloties Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim un citiem ministriem, Providus ekspertei Ivetai Kažokai, Latvijas Žurnālistu asociācijas valdes loceklei Nellijai Ločmelei, kā arī sociālo mediju un mājaslapu ekspertiem, valdības sēdes pirmā tiešraide tiks atklāta otrdien, 11.jūnijā, plkst. 11.30 Vērmanes dārzā.

Valsts kancelejas direktore Elita Dreimane uzsver, ka valdības un sabiedrības komunikācijas uzlabošana ir viena no Valsts kancelejas darbības prioritātēm. Šis projekts ir būtiskākais sasniegums minētajā jomā, bet noteikti – ne pēdējais. "Šādi digitalizācijas projekti ir efektīvas valsts pārvaldes nākotne. Valdības sēžu tiešraides projekta realizēšana ir pierādījums tam, ka valsts pārvalde ir nobriedusi kvalitatīvai un konstruktīvai sadarbībai ar savu nozīmīgāko klientu – sabiedrību. Esam spēruši būtisku soli pretī sabiedrības līdzdalības iespēju stiprināšanai, kā arī pārskatāmākam un atklātākam valdības lēmumu pieņemšanas procesam," atzina E.Dreimane.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas