Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Valmierā ugunsgrēkā cietuši deviņi cilvēki, arī gadu vecs bērns

Valmierā sestdien daudzstāvu dzīvojamajā mājā izcēlies ugunsgrēks, kurā cietuši deviņi cilvēki, tostarp gadu vecs bērns.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) informēja, ka liesmas izcēlušās piecstāvu mājas ceturtā stāva dzīvoklī 50 kvadrātmetru platībā. Evakuēti vairāki cilvēki.

Kopumā ugunsgrēkā cietuši deviņi cilvēki, no kuriem pieci - četri pieaugušie un gadu vecs bērns - nogādāti slimnīcā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMDP) pārstāve Laura Bundule.

Ugunsgrēka norises vietā strādājušas trīs mediķu birgādes, četriem cietušajiem sniedzot palīdzību uz vietas, bet piecus nogādājot slimnīcā. Ugunsgrēkā cietušie galvenokārt saindējušies ar dūmiem, bet vienam vīrietim bijuši arī galvas un sejas apdegumi.

Kopumā valstī pagājušajā diennaktī reģistrēti 14 ugunsgrēki, no tiem Rīgā četri, citās pilsētās divi, bet novados astoņi.

VUGD darbinieki arī 24 reizes piedalījušies glābšanas darbos, no tiem četras Rīgā, astoņas citās pilsētās, bet 12 novados. Atrasti divi noslīkušie, kā arī Mazsalacā upes zālēs atrasts un krastā nogādāts cilvēks, kuram krastā konstatēta nāve.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas