Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Valsts policija aicina dalīties stāstos par policistu savā ģimenē

Par godu 95 gadu jubilejai Valsts policija uzsāk nebijušu un svinīgu aktivitāti – ikviens iedzīvotājs, kura ģimenē, starp radiem vai draugiem ir cilvēks, kas jebkad dienējis policijā vai turpina to darīt joprojām, aicināts dalīties savā oriģinālajā stāstā par viņu. Policijas dibināšanas gadadiena ir īstā reize, kad pagodināt cilvēkus, kuri dažādos laikos bijuši daļa no Valsts policijas un rūpējušies, lai policijas misija, rūpes par sabiedrības drošību, vienmēr tiktu īstenota, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Aktivitātes ietvaros ikviens aicināts iesūtīt savu stāstu par sev pazīstamu policistu, palepojoties un sniedzot interesantu ieskatu un atmiņas par šī cilvēka darbu, piedzīvojumiem un savām sajūtām, ja ģimenē vai starp paziņām ir cilvēks, kura profesija un aicinājums ir – policists. Stāsts var būt priecīgs vai bēdīgs, aizkustinošs vai jautrs, jokains vai nopietns, bet, galvenais, tam jābūt patiesam.

Ikviens interesents savu stāstu ne vairāk kā A4 lapas garumā var iesūtīt līdz šī gada 15. novembrim Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļai uz e-pastu [email protected], ja iespējams, pievienojot arī policista fotoattēlu. 

Visi aizraujošākie, aizkustinošākie un neparastākie stāsti tiks publicēti Valsts policijas sociālajos profilos portālos facebook.com un draugiem.lv. Pašus labākos noslēgumā sagaida vēl viens pārsteigums, par kuru informācija sekos vēlāk. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas