Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Valsts prezidentam veselības vēlējumus sūta arī ārvalstu vadītāji

Atveseļošanās laikā Valsts prezidents Raimonds Vējonis saņēmis vairāku valstu vadītāju un vēstnieku vēstules ar veselības un laba vēlējumiem, portāls Diena.lv uzzināja Valsts prezidenta kancelejā.

"Biju sarūgtināts, uzzinot par Jūsu neseno hospitalizāciju, bet atvieglots, dzirdot, ka operācija bija veiksmīga. Sūtu Jums patiesa atbalsta vēlējumus un novēlu spēku ātrai un vienmērīgai atveseļošanai," savā vēstulē Vējonim raksta Eiropas Komisijas prezidents Žans Klods Junkers.

Tikmēr Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess un Ieva Ilvesas kundze novēlējuši Valsts prezidentam pacietību veseļojoties. "Bet pats galvenais – nesteigties un atlikt darbus uz kādu brīdi," teikts vēlējumā.

Savus laba vēlējumus atveseļošanās laikā atsūtījis arī Austrijas prezidents Heincs Fišers, Horvātijas prezidente Kolinda Grabara-Kitaroviča, Nīderlandes karalis Vilems Aleksandrs, Polijas prezidents Andžejs Duda, Spānijas karalis Felipe VI, Šveices prezidents Johans Šneiders-Amans, Turcijas prezidents Redžeps Tajjips Erdogans, Ungārijas prezidents Jānošs Āders un Vācijas prezidents Joahims Gauks, kā arī vairāku valstu vēstnieki.

Vējonis pateicas visiem par saņemtajiem labajiem vārdiem un vēlējumiem, kas ir ļoti nozīmīgs atbalsts atveseļošanās procesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas