Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Valsts prezidents: Biežāk jādalās ar Latvijas veiksmes stāstiem un cilvēku sasniegumiem

"Esmu patiesi gandarīts, ka mēs aizvien biežāk dalāmies ar Latvijas veiksmes stāstiem un ar cilvēku sasniegumiem, kuri uzņemas iniciatīvu un veido interesantus, sabiedrībai noderīgus un valsts attīstībai nozīmīgus projektus," atzina Valsts prezidents Raimonds Vējonis, piektdien, 15.aprīlī, tehnoloģiju inkubatora TechHub dibinātājam Andrim Bērziņam pasniedzot balvu Cilvēka izaugsmei Latvijā.

Vējonis uzsvēra, ka visi balvas nominanti ikdienā pašaizliedzīgi dara savu darbu un palīdz citiem un ka ikviens no viņiem pelnījis mūsu novērtējumu ne tikai balvas veidolā, bet arī ikdienā caur pozitīvu attieksmi un uzmundrinājumu kā apliecinājumu paveiktajam.

"Jūs esat pierādījums tam, ka viss ir iespējams. Vajag tikai vēlēties, uzdrīkstēties un realizēt savus sapņus!" teica Valsts prezidents, kurš ir balvas Cilvēka izaugsmei Latvijā patrons.

Balvas mērķis ir veicināt Latvijas iedzīvotāju izglītību, veselību un labklājību, kā arī izcelt sociālās atbildības iniciatīvas. Šogad konkursam izvirzīti 63 pretendenti, kas ir līdz šim lielākais saņemto pieteikumu skaits. Balvu pasniedza četrās nominācijās - Par sociālo atbildību, Par izcilu ieguldījumu izglītībā, Par izcilu ieguldījumu veselībā un labklājībā un Par izcilu ieguldījumu Latvijas nākotnē.

Kategorijā Par izcilu ieguldījumu Latvijas nākotnē balvu saņēmušais Andris Bērziņš kopā ar domubiedriem radījis kopēju darba telpu, startup ekosistēmas centru - Londonas tehnoloģiju inkubatora TechHub filiāli Rīgā. Tā ir viena no spēcīgākajām jauno uzņēmēju kustībām Baltijā - TechHub Riga, kas palīdz attīstīties tehnoloģiju uzņēmumiem. Te dzimuši tādi biznesa veiksmes stāsti kā Cobook un Infogr.am.

Balva Cilvēka izaugsmei Latvijā dibināta 2014.gadā ar mērķi akcentēt cilvēka izaugsmi jeb tautas attīstību un godināt iedvesmojošus Latvijas cilvēkus, organizācijas un uzņēmumus par īpašiem nopelniem un ieguldījumu cilvēka izaugsmē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas