Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Valsts prezidents operatoram: Pa galvu vajag, ja? Ilgi neesat sisti

Valsts prezidents Andris Bērziņš pirmdien, 3.septembrī, esot izteicis nekorektas piezīmes operatoram, ziņo televīzijas kanāls TV3.

A. Bērziņš pirmdienu, 3.septembri sāka, pavadīdams savu dēlu Kristapu Andri pirmajā skolas dienā uz Rīgas Valda Zālīša sākumskolu.

Par prezidenta 3.septembra plāniem bija izlasāms prezidenta dienas kārtībā, kurā bija norādīts, ka dienas pirmajā pusē A.Bērziņš piedalīsies šim notikumam paredzētajos pasākumos. Lai gan skolas nosaukums nebija minēts, mediju pārstāvjiem  tas nebija noslēpums.

Tomēr  mediju pārstāvjiem par lielu pārsteigumu, A. Bērziņš, ieraugot filmēšanas grupu, izteica draudus. "Čali, pa galvu vajag, ja? Ilgi neesat sisti," šādi prezidenta vārdi dzirdami TV3 operatora uzfilmētajā videomateriālā.

Vēlāk prezidents atvainojies operatoram par savu uzvedību.

Politologs Filips Rajevskis norādīja, ka oficiālām amatpersonām neklājas šādi runāt, ziņo portāls apollo.lv.

"Viņam var būt pretenzijas un neapmierinātība, ka filmē viņa bērnu. Bet viņš var, kā jebkurš vecāks, palūgt, lai viņa bērnu nerāda, un šajā gadījumā medijiem  tas ir jārespektē. Tam jānotiek pieklājības robežās. Īpaši politiķiem jāmāk cilvēkiem sarežģītas lietas paskaidrot saprātīgi un mierīgi," norādīja F. Rajevskis.

Savukārt etiķetes speciāliste Aija Strautmane TV3 ziņu dienestam norādīja, ka prezidentam jārēķinās, ka mediji sekos līdzi arī viņa privātajai dzīvei, jo šis pasākums nekādā veidā nepadraudēja A.Bērziņa dēlu.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas