Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Varētu pieaugt nodokļu likme

Veselības ministrija (VM) ir nodevusi sabiedriskajai apspriešanai priekšlikumus solidāras līdzdalības nodrošināšanai veselības aprūpē. Proti, kopš 2018. gada strādājošajiem tradicionālajā nodokļu režīmā par vienu procentpunktu ir pieaugušas sociālās iemaksas, sasniedzot 39,05%, un minētais viens procents tiek novirzīts veselības aprūpei. Savukārt citos nodokļu režīmos strādājošajiem likme nepieauga, un viņi veselības aprūpes finansēšanā vienlīdzīgā mērā nepiedalās.

Top komentāri

...
.
Un no tā reģionos parādīsies ārsti un normalizēsies medicīniskā aprūpe? Labāk patrieciet visus liekēžu kantorus - slimnīcu valdes un visas aģentūras, kuras parazitē VM paspārnē!
Sabiedrība
S
Sabiedrības viedoklis ir tāds; ejiet jūs di...st ar visiem saviem nodokļu palielinājumiem. Apnics jau sen, ka ierēdņi vienīgais ar ko nodarbojas ir domā, kā no tavas kabatas izvilkt un pārlikt savā vairāk un vairāk. Ja vajag vairāk naudas medicīnai, tad mazāk izzodziet budžetu un naudas visam pietiks.
:):):):):):):):)
:
Vai tad šis nav tas pats piedāvājums, ko izstrādāja iepriekšējā veselības ministre un ko ar tādu pārliecību pirms vēlēšanām kritizēja A/Par un Viņķele?????? Nožēlojami liekuļi un meļi tie liberāļi, Viņķele - īpaši!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas