Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vējonis apsveikumā Tēva dienā: Būt tēvam ir prieks, gods un lepnums

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa apsveikums Tēva dienā.

Dārgie tēvi un vectēvi!

Sirsnīgu sveicu jūs Tēva dienā!

Šogad Latvijas valstij paliek simts gadi. Tas nebūtu iespējams bez stiprām ģimenēm un dzimtām, kurās būtiska loma ir bijusi arī stipriem tēviem. Tēvs ir mūsu atbalsts un padomdevējs.  Cilvēks, kas veido mūsu izpratni par labo un ļauno, māca tēvzemes mīlestību un lepnumu par savu valsti.

Tēva dotais paliek kopā ar mums uz mūžu. Tā var būt drošības sajūta un atbildība, prieks un mīlestība, zināšanas vai amata prasme. Tēvs ir piemērs, no kura mācīties kopš vismazākajām dienām. Būt tēvam ir prieks, gods un lepnums. Ģimenēs, ko vieno mīlestības saites, tēvs dala ikdienas rūpes ar māti. Tādēļ vēlos īpaši izcelt tēvus, kas ik dienu ir kopā ar saviem bērniem – gan mācoties pirmos burtus, gan kopā lasot grāmatas un ejot skolas gaitas, gan sapņojot un piepildot šos sapņus. Sabiedrībai jūs esat tādi paši varoņi kā savam bērnam!

Tēva dienā novēlu visiem tēviem un vectēviem vairāk laika, ko pavadīt kopā ar saviem bērniem un mazbērniem. Lai šis laiks ir piepildīts, lai jūsu dotais tiek rūpīgi glabāts un nests tālāk!

 

Top komentāri

Tēva diena
T
Gustavs Zemgals pierādīja, ka būt tēvam ir lielāks prieks, gods un lepnums nekā būt par prezidentu. Ir labs piemērs un laba iespēja sekot šim piemēram.
Neslāvs
N
Žēl Raimi, ka pēc zīmīgās sirdskaites turpināji apkaunot sevi, dēlus un visu latviešu tautu . Veiksmi pensijā , un lūdzu nesēdi Ģinamo tautas nodevēju ložā...
Dīvaina loģika.
D
Vai mazums TĒVU, kas ir varmākas, zagļi un izvirtuļi, un par viņiem būtu jāpriecājas, ka tie ir gods un lepnums, tikai tāpēc, ka ir tēvi bioloģiski? Tieši otrādi, būtu jārunā PAR TĒVU ATBILDĪBU.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas