Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vērīgs vilciena pasažieris palīdz atrast pazudušu kungu

Izdevies veiksmīgi atrast šonedēļ bezvēsts prombūtnē izsludināto Andri Pranauski, portālu Diena.lv informēja organizācija Bezvests.lv.

57 gadus vecais vīrietis, kurš ir invalīds, pazuda piektdien, 2017. gada 20. oktobrī,  Ogrē. Viņš atrasts vilcienā Rīga-Ogre un šobrīd atrodas drošībā, ģimenes lokā.

Atrast vīrieti izdevās pateicoties Kasparam no Ogres - vērīgam vilciena pasažierim, kurš nepalika vienaldzīgs, piezvanīja Bezvests.lv un paziņoja, ka meklēšanā esošais Andris šobrīd sēž viņam blakus un mierīgi brauc no Rīgas uz Ogri. Bezvests.lv brīvprātīgie sazinājās ar pazudušā Andra radinieci, un viņa Andri sagaidīja un aizveda mājās.
 
Kaspars paziņoja Bezvests.lv koordinatoram, ka iekāpis vilcienā, atvēris telefonā portālu Ogrenet.lv, lai pa ceļam palasītu jaunākās Ogres ziņas. Uzreiz pamanījis paziņojums par Ogrē pazudušu cilvēku ar lūgumu palīdzēt viņu atrast. Šajā pašā sludinājumā bijusi pazudušā fotogrāfija. Jaunietis saprata, ka viņam blakus sēž tas pats Andris, kuru radinieki un brīvprātīgie nesekmīgi meklē jau sešas dienas. Viņš nekavējoties zvanīja uz sludinājumā norādīto tālruņa numuru, un brīvprātīgie sazinājās ar vīrieša tuviniekiem.

Pazudušā vīrieša māsīca Bezvests.lv pastāstīja, ka priecīgo ziņu viņai vispirms pavēstīja Bezvests.lv, bet pēc tam policijas darbinieki. Vilciena vagonā bija arī Ogres policijas darbiniece, kura pēc Kaspara lūguma ar policijas dežūrdaļas starpniecību ar pazudušā invalīda radiniekiem. 

Jau ziņots, ka Pranauskis no mājām izgāja aizvadītajā piektdienā. Viņš gājis pastaigāties, bet nav atgriezies, tāpēc uzsākta viņa meklēšana. 

(papildināta visa ziņa)


 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas