Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

VID Exigen Services Latvia uzticēs 210 600 latus vērto informācijas sistēmu pilnveidošanu

Valsts ieņēmumu dienests (VID) paredzējis slēgt 210 656 latus vērtu līgumu ar AS Exigen Services Latvia par visu galveno Ieņēmumu dienesta informācijas sistēmu pilnveidošanu.

VID skaidroja, ka ir paredzēts veikt Nodokļu informācijas sistēmas, Centrālās muitas informācijas sistēmas, VID publiskojamo datu bāzes, Elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS), Akcīzes preču pārvietošanas un kontroles sistēmas komersantu lietojumprogrammas un citu sistēmu pilnveidošanu, uzturēšanu un autoruzraudzības nodrošināšanu.

Pilnveidojot sistēmas, var tikt veikta informatīvo sistēmu funkcionalitātes papildināšana, agrāk neparedzētu izmaiņu realizācija un savstarpējā integrēšana, piemēram, iestrādātas izmaiņas VID informatīvajās sistēmās, ņemot vērā izmaiņas nodokļu vai muitas jomas normatīvajos aktos.

Tāpat līguma ietvaros tiks nodrošināta VID informatīvo sistēmu uzturēšana, atbalsts un konsultāciju sniegšana gan klātienē, gan neklātienē.

Līgums tiek slēgts uz 12 mēnešiem.

Pēc iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) interneta mājaslapā pieejamās informācijas, Exigen Services Latvia bija vienīgais pretendents, kas VID piedāvāja veikt iepriekšminētos darbus.

Jau ziņots, ka Exigen Services Latvia izstrādājis arī VID EDS, no kuras iepriekš noplūda apjomīgs sensitīvas informācijas apjoms, kā arī virkni valsts un pašvaldību iestāžu informācijas sistēmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas