Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vilcienu kustības sarakstos ir veiktas būtiskas izmaiņas

Saistībā ar pavasara sezonas pasažieru plūsmas pieaugumu un ņemot vērā gaidāmos sliežu remontdarbus, vilcienu kustības sarakstos ir veiktas vērā ņemamas izmaiņas, portālu Diena.lv informēja AS Pasažieru vilciens pārstāve Agnese Līcīte.

Galvenokārt sarakstos veiktās izmaņas ir saistītas ar pasažieru plūsmas pieaugumu, kas ierasts pavasara sezonā, savukārt vilcienu pienākšanas un atiešanas laiku izmaiņas Tukuma virzienā saistītas ar vilcienu kustības ātruma ierobežojumiem sliežu ceļa remontdarbu laikā posmā Sloka-Dubulti.

Pasažieru ērtībām daļa vilcienu, kas līdz šim kursējuši tikai darba dienās, turpmāk tiks norīkoti arī brīvdienās, tāpat saraksts ir papildināts arī ar papildu vilcieniem, kas kursēs katru dienu.

Vairākiem vilcieniem Skultes līnijā tiek pagarināti kursēšanas maršruti, piemēram, vilcieni, kas ziemas sezonā bija norīkoti no Rīgas līdz Carnikavai, no 19. aprīļa kursēs līdz Saulkrastiem. Atsevišķiem vilcieniem ir nedaudz mainīti pienākšanas un atiešanas laiki. Ievērojamākās kustību saraksta izmaņas ir veiktas Tukuma un Skultes līnijā, Jelgavas līnijā izmaiņas skar četrus vilcienus, bet Siguldas līnijā tiek norīkoti divi papildu vilcieni brīvdienās. Tukuma līnijas pasažierus aicinām īpaši rūpīgi sekot līdzi aktuālajam vilcienu kustības sarakstam, jo šajā līnijā, sākot no 24. aprīļa līdz pat maija beigām, tiks mainīti atiešanas un pienākšanas laiki vairākiem darba dienās kursējošiem vilcieniem.

Pasažieru vilciena mājas lapā un mobilajās lietotnēs publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams desmit dienas uz priekšu, jau ietver minētās izmaiņas. Ar katra virziena izmaiņām iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā šajās sadaļās: Tukuma virziena izmaiņas; Tukuma virziena izmaiņas no 24. aprīļaJelgavas virziena izmaiņasSiguldas virziena izmaiņasSkultes virziena izmaiņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas