Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki noritējuši bez starpgadījumiem

Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki Aglonā noritējuši bez starpgadījumiem, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Freimane sacīja, ka šogad svētkos mediķiem bijis daudz mazāk darba nekā iepriekšējos gados. Slimnīcā no bazilikas laukuma nogādāti trīs cilvēki, kuriem pēkšņi pasliktinājusies veselība, kā arī gūta trauma.

Jau ziņots, ka šodien Aglonā Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkos piedalījās tūkstošiem cilvēku, viņu vidū arī valsts augstākās amatpersonas.

Top komentāri

Itamars Toledano
Neteiksim, ka gluži BEZ. Tā nu Dievam bija labpaticis (katoļu korifejiem absolūti neizprotamu iemeslu dēļ) no 100-gades Latvijas valdības veco komunistu un prokremlisko spēku raugu IZMĒZT, un nu Stankēviča kungs vairs nevar sirot pa valdības gaiteņiem, durvis ar kāju vaļā atsperdams.
Itamars Toledano
Tā ka, pamats skaļām himnām vairs nav, jo, ja 30 gadus valsts nauda krāšnajām feerijām netika žēlota, par ko valstvīri saņēma jo bagātas Vissvētākās Jaunavas SVĒTĪBAS, tad nupat biznesā ir izveidojusies, maigi sakot, kontūzija. Nesmukās Zeiļa izdarības ar smuko, bet pamuļķo puisieti, meta jau pavisam tumšu ēnu uz tā saucamajām katoļu ĢIMEŅU VĒRTĪBU IZPRATNĒM, jo kāda gan vērtība var būt izvirtībai?
Itamars Toledano
Cita lieta, ja būtu izdevies atkārtot 60-o gadu vidū redzētās Ježi Kavaleroviča filmas FARAONS motīvu, kur augstais priesteris sauli APTURĒJA, savu DIEVIŠĶO spēku demonstrēdams. Tomēr, kā rādija Aglonas festivāla norise, tādai debesu mistērijai pat mūsu nāvei līdzīgā kardināla spēki stipri par vājiem bija. Principā, nekas jau nav mainījies, valsts kase kā faraona laikā - patukša, bet viens otrs ar naudu kā pa māliem mīcās, un tāpēc, prezident, ministru prezident, Saeima, ziniet SAVU VIETU!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas