Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

VUGD piedalījies vētras radīto seku likvidēšanā

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ceturtdienas rītā, kā arī aizvadītajā diennaktī piedalījās vētras radīto seku likvidēšanā, portālu Diena.lv informēja VUGD pārstāve Viktorija Šembele.

Ceturtdienas rītā, plkst. 7.46, VUGD saņēma informāciju, ka uz autoceļa Rīga-Daugavpils, pie Rīteriem, uz ceļa braucamās daļas nokritis koks. Aizvadītajā dienā un naktī ugunsdzēsēji glābēji piecas reizes novāca uz ceļa braucamās daļas nokritušu koku, vienu reizi uz vadiem uzkritušu koka zaru, savukārt trīs reizes novāktas atrautas ēku konstrukcijas, kas apdraudēja apkārtējos.

Pirmais izsaukums tika saņemts no Rīgas, Kuģu ielas, kur vējš bija atrāvis jumta segumu, kuru ugunsdzēsēji glābēji piestiprināja, savukārt, Jelgavā, Sudraba Edžus ielā, un Dobelē, Viestura ielā, ugunsdzēsēji glābēji no jumta nocēla vēja atrautu skārda gabalu. Jūrmalā, Mellužu un Mežsargu ielas krustojumā, nolauzts koka zars bija uzkritis uz vadiem. Kuldīgas novada Pelču pagastā, kā arī uz autoceļa Tīnūži-Glāzšķūnis, Valmiera-Inčukalns, Aizkraukle-Nereta un Rīga-Daugavpils koks bija nokritis un ceļa braucamās daļas. Ugunsdzēsēji glābēji kokus sazāģēja un ceļa braucamo daļu atbrīvoja.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 33 izsaukumus. Kopumā dzēsti 15 ugunsgrēki, veikti 16 glābšanas darbi, bija arī divi maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos neviens cilvēks nav gājis bojā vai cietis.

Ugunsdzēsēji glābēji kopumā desmit reizes ir piedalījušies šī gada pirmās vētras radīto seku likvidēšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas