Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Zaharjins gatavs tikties ar ikvienu darbinieku, kurš domā par uzņēmuma attīstību

Trešdien, 31. jūlijā, lielākais AS Liepājas metalurgs akcionārs Sergejs Zaharjins, tiekoties ar rūpnīcas darbiniekiem, sacīja, ka katrs darbinieks, kurš domā par uzņēmuma attīstību, ir gaidīts pie viņa, portālu Diena.lv informēja uzņēmumā.

Jau ziņots, ka trešdien S.Zaharjins tikās ar vairāk nekā Liepājas metalurga 400 darbiniekiem.

S.Zaharjins arī sacīja, ka nevienam nav šaubu par to, cik sociāli un ekonomiski nozīmīgs ir uzņēmums, un viņš tic, ka balstoties uz kopdarbību starp Liepājas metalurga vadību, kreditoru klubu un konsultantu Prudentia Advisers tiks izstrādāts tāds tiesiskās aizsardzības plans, kas ļaus jau tuvākaja laikā atjaunot rūpnīcas darbu, ko gaida metalurgi.

Viņš pateicās visiem metalurgiem par uzticību rūpnicai un sacīja, ka tik tās nākotnei.

Kā vēstīts,  Liepājas tiesa 29.jūlijā nolēmusi līdz 26.augustam pagarināt finanšu grūtībās nonākušā uzņēmuma Liepājas metalurgs tiesiskās aizsardzības plāna izstrādes un saskaņošanas termiņu, kā to bija lūdzis uzņēmums.

Jau vēstīts, ka 29.jūlijā Liepājas metalurga akcionāru sapulcē apstiprināja jaunu uzņēmuma padomi, par zvērinātu revidentu izraudzīta starptautiskā audita un konsultāciju kompānija Price Waterhouse Cooper.

Jaunajā uzņēmuma padomē ievēlēts Liepājas metalurga akcionārs Kirovs Lipmans, līdzšinējais Liepājas metalurga padomes loceklis Guntis Vilnītis. No jauna uzņēmuma padomē ievēlēts Liepājas metalurga galvenais inženieris Egils Kupšis, galvenā ekonomiste Benita Imbovica, advokāti Genādijs Atujevs un Ainars Kreics.

K.Lipmans pieņēmis lēmumu atstāt padomes locekļa amatu, jo Liepājas metalurga akcionāru sapulcē apstiprinātās uzņēmuma jaunās padomes pirmā sēde, viņaprāt, ir bijusi prettiesiska.

Liepājas metalurga padomē turpmāk nestrādās līdzšinējais uzņēmuma padomes priekšsēdētājs un viens no lielākajiem akcionāriem Sergejs Zaharjins un viņa dēls Aleksejs Zaharjins, kā arī padomes locekļi Andris Deniņš un Māris Pomerancis.

Jau ziņots, ka Liepājas metalurga nonācis finanšu grūtībās, pārtraucis ražošanu un patlaban tiek pilnveidots tā tiesiskās aizsardzības plāns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas