Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zatlera pasākumu Likteņdārzā atbalsta Latvijas mākslinieki

Svētdien, 3.jūlijā, plkst. 19.00 Likteņdārzā Valsts prezidenta Valda Zatlera amata termiņa noslēguma pasākumā Tas vārds, kam spēks piedalīsies daudzi Latvijas radošie darbinieki, portālu Diena.lv informēja Valsts prezidenta kancelejas pārstāvji.

Pasākumu atbalstīs Māra Zālīte, Zigmārs Liepiņš, Nora Ikstena, Sergejs Jēgers, Igo, Zane Dombrovska, Mārtiņš Brauns, Aiša, Intars Busulis, Ieva Kerēvica, Uldis Marhilēvičs, Laima Jansone, Kārlis Kazāks, Olga Rajecka, Andris Bērziņš, Māra Krievkalne, Rūdolfs Plēpis, Paula un Miks Dukuri, Adrians Kukuvass, Laimas muzikanti, Putnu balle un citi.

Kopā ar Likteņdārza viesiem un Latvijas Televīzijas skatītājiem ar dziesmas un vārda spēku ikkatrs varēs piedalīties pārdomu procesā  par Latvijas nākotni.

Pasākums Tas vārds, kam spēks notiks brīvā dabā uz salas Koknesē, tādēļ iedzīvotāji ir aicināti līdzi ņemt segas sēdēšanai zālienā un labas domas, lai Daugavas malā sarunās veidotu tādu Latviju, kurā vēlamies dzīvot, strādāt un audzināt bērnus.

Braucot uz Likteņdārzu, viesi ir aicināti atvest Latvijas laukakmeni 20 – 30 centimetru diametrā, kas ar laiku tiks iemūrēts Likteņdārza amfiteātra akmens krāvumā, vai arī pasākuma laikā veikt ziedojumu dārza izveidei.

Pasākumu  organizē Valsts prezidenta kanceleja sadarbībā ar Kokneses fondu, kas saņem mērķziedojumus šī pasākuma tehnisko izdevumu segšanai. Vakara režisors un koncepcijas autors ir Uģis Brikmanis, kurš tāpat kā citi mākslinieki koncertā bez atlīdzības iegulda savas domas, darbu un laiku. Valsts prezidenta kanceleja segs likumā noteiktās pasākuma apdrošināšanas un izpildīto skaņdarbu autortiesību izmaksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas